Onderhoud

Onderhoud

Systemen vragen onderhoud, maar hoeveel en wanneer? Op deze vraag kunnen wij u een passend antwoord geven.
Dit is afhankelijk van een combinatie van type systeem, lichtbrontype, aantal branduren enz.. enz..
Laat het onderhoud van uw verlichtingsoplossing aan ons over en u heeft alvast één zorg minder.
Moderne beheer systemen geven tegenwoordig veel informatie over de staat van uw lichtbronnen. Is een lichtbron aan het slijten, hoeveel branduren mogen nog verwacht worden van een lichtbron. Dimt de lichtbron nog goed. Wij monitoren uw systeem en kunnen zorg dragen voor de benodigde acties om uw systeem up to date te houden.

Diverse soorten onderhoud

Wij kunnen voor u uw verlichtingsinstallatie perfect onderhouden. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden;

  • Groepsremplace: dit houdt in dat wij preventief onderhoud uitvoeren aan uw bestaande verlichtingsinstallatie d.m.v. het groepsgewijs vervangen van de aanwezige lichtbronnen binnen een afdeling, ruimte, gebouw of bedrijf. Dit is vaak van toepassing bij projecten waarbij lichtbronnen met eenzelfde verwachte levensduur het einde van deze levensduur naderen.
  • Continue onderhoud: dit houdt in dat wij uw beheersysteem monitoren en bij defecten hier direct actie op nemen. Functioneert een lichtbron component als bijvoorbeeld een driver, of een LED-board niet goed dan herstellen we dit, of vervangen we het defecte component.
  • Spotremplace: Op uw verzoek kunnen we de niet goed functionerende lichtpunten inventariseren en alleen deze vervangen.